Bedrijfseconomie / Finance – Meewerkstage HBO – 16/40 per week – Almere

Opzoek naar een uitdagende stage tijdens je hbo-opleiding? En wil jij alle werkzaamheden van een debiteuren afdeling leren kennen? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

Wij hebben een uitdagende stageplek beschikbaar (minimaal 16 uur per week) in Almere op onze afdeling Credit Management (Debiteuren afdeling) waarbij je volledig zal worden begeleid door een team van 5 ervaren collega’s die jou alle kneepjes van hun vak leren.

Wat doet de afdeling Credit Management?

Als energiepartner leveren wij aan onze klanten (de zakelijke markt) energie en daarvoor ontvangen ze een factuur. Helaas komt het weleens voor dat deze rekening niet (tijdig) wordt betaald. Gelukkig is het Credit Management Team er, ze zetten zich o.a. in om de openstaande betaling van onze klanten te innen door hierover betaalafspraken te maken.

Welke werkzaamheden horen hierbij?

  • Er worden individuele betaalafspraken met klanten gemaakt via de telefoon als een klant zijn facturen niet betaald;
  • Als de achterstanden van de klant te groot worden  dan worden de vervolgstappen in gang gezet en wordt er gestart met aanmaningen en eventuele verdere procedures;
  • Dagelijks (van maandag tot en met vrijdag) worden de klanten te woord gestaan via de telefoon om met hen een oplossing te vinden voor de betalingsachterstand;
  • Het beantwoorden van verschillende vragen van de klant over o.a. hun factuur;
  • Zorgen voor de administratieve afhandeling door alles in Creditmanagement systeem te noteren en tot de beste oplossing komen voor de klant.

Wie wij zijn?

MAIN Energie is al sinds 2003 de energiepartner van de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht en krijgen klanten hun eigen Accountmanager die samen met hen de energiebehoeftes en wensen doorneemt. Als energieleverancier bieden wij onze klanten een antwoord op allerlei vragen. Van energiebesparing tot wetgeving en van laadpaal tot zonnepaneel. Sinds 2017 zijn wij onderdeel van Audax Energía, een Spaanse beursgenoteerde energieleverancier met vestigingen in heel Europa.

Ons kantoor staat in Almere (Oplagestraat 1) en is met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken, want we hebben een bushalte vlakbij kantoor.

Wil jij stage komen lopen bij ons?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons stage lopen? Stuur dan even een berichtje naar hr@mainenergie.nl t.a.v. Sanne Moese, HR Business Partner en dan neemt Sanne contact met je op.  Ohja en uiteraard is een stagevergoeding van toepassing!

Menu