Sales bij MAIN Energie

Als Accountmanager Buitendienst B2B ben je een ware energiespecialist en heb je bij ons zelf de regie in handen. Je bent ‘ondernemer’ in jouw regio en je werkt één dag per week op kantoor samen met je collega’s. Op kantoor behandel je klantcases, ontvang je marktupdates en je krijgt trainingen op het gebied van energiekennis en verkooptechnieken. Dit maakt het werk niet alleen afwisselend, maar zorgt er ook voor dat je een band opbouwt met je collega’s van sales en uit de binnendienst.

Naast de kantoordag ben je de overige tijd actief in de regio waarin je werkt. Je plant jouw eigen afspraken in, gaat op zoek naar nieuwe kansen en volgt leads en afspraken op. Hierin krijg je van ons alle tools om mee op pad te gaan, maar ook voldoende vrijheid om zelf je eigen week in te richten.

Een hele dag acquisitie plegen en de dag daarna alles opvolgen en uitwerken? Of eerst de halve dag leads opvolgen en afspraken nakomen, daarna nog even ‘koud’ ergens naar binnen stappen om nieuwe kansen te ontdekken en tot slot de netwerkbijeenkomst van morgen nog even voorbereiden? Het kan allemaal, want jij bent als het ware een ‘ondernemer in loondienst’ met de vrijheid die daar bij komt kijken. Door deze vrijheid ben je zelf verantwoordelijk voor een optimale werk-privé balans, omdat je zelf jouw eigen agenda kunt indelen en afspraken kunt maken.

Alle sales vacatures

Onze toegevoegde waarde

Onze aanpak is volledig gericht op de persoonlijke benadering van klanten. Je denkt mee en werkt samen met de klant, geeft persoonlijke aandacht en bent van toegevoegde waarde voor de klant. Hierdoor ben je dus een echte Energiespecialist!

Bij ons ben je meer adviseur dan een standaard verkoper, zaken doen met MAIN Energie is meer dan alleen energie geleverd krijgen. Onze klanten bij MAIN bevinden zich in diverse markten en branches. Zij hebben hun eigen behoeften en wensen op het gebied van energie. Met onze kennis en ervaring hebben wij diverse klantgroepen gespecificeerd en een eigen manier van zakendoen ontwikkeld.

Doe jij graag zaken volgens onze persoonlijke manier? Dan word jij er één van MAIN! Wil je weten hoe je als Energiespecialist bij MAIN te werk gaat? Bekijk de video!

Als Energiespecialist bij MAIN ben je verantwoordelijk voor één van de volgende segmenten, want elke branche vraagt om andere kennis.

  • Zakelijk, waaronder MKB, Industrie en Horeca
  • Agrarische markt
  • Aziatische markt
  • Collectieven & Multisites
  • Vastgoed

Doordat jij weet wat er speelt binnen jouw branche weet jij precies waar je het over hebt en wat de klant nodig heeft. Jij kent de uitdagingen en vraagstukken van de ondernemers bij jou in de regio en weet hier snel en transparant op in te spelen.

Menu