William van der Leeden
Accountmanager Multisites
William van der Leeden
Accountmanager Multisites

Mijn naam is William van der Leeden en ik ben van april 2016 tot eind 2019 werkzaam geweest bij MAIN Energie als Accountmanager Buitendienst / Energiespecialist. Sinds 2020 vervul ik de rol van Accountmanager Multisites.

Wat maakt jouw functie leuk en uitdagend?

Ik vind de inspirerende gesprekken met ondernemers het leukst. Iedereen heeft energie nodig, dus je komt binnen bij hele verschillende bedrijven. Dat maakt mijn werk divers en dus leuk.

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er uit?

Je hebt de ruimte en vrijheid die hoort bij buitendienst functie, dus de gemiddelde werkweek is elke week weer anders. Daar moet je de balans in vinden. Het kan zijn dat je nog laat voor een belangrijke prospect op pad ben. Maar zo af en toe klap je om 16:00 uur je iPad dicht.

Voor welke eigenschappen heb je een allergie?

Het denken in problemen. Ik denk graag in oplossingen.

Als je MAIN Energie zou moeten omschrijven in drie woorden, welke woorden zijn dat en waarom?

Ik leer dagelijks met en van mijn collega’s door onze nauwe samenwerking, wat ik als zeer positief ervaar. In drie woorden omschrijf ik dat als: leerzaam, positief en samenwerken.

Waarom heb je voor MAIN Energie gekozen?

Vooral het snelle schakelen en de korte lijntjes trokken mij aan. Die indruk werd meteen bevestigd toen ik solliciteerde. Binnen vijf dagen na het eerste telefonische kennismakingsgesprek zette ik mijn handtekening onder het contract.

Wat is je zwakste eigenschap?

Het uitwerken van de kleinste details blijft een struikelblok. Gelukkig zijn er goede mensen die mij hier op attenderen en in ondersteunen.

Met wie zou je wel eens willen ruilen van functie bij MAIN Energie?

Een paar jaar geleden ambieerde ik de functie van mijn collega die het portfolio ‘collectieven en groot zakelijke klanten’ onder zich heeft. Intussen werk ik met hem samen en ben ik verantwoordelijk voor onder andere multisites en collectieven.

Menu