Kees de Jong
Key Accountmanager Vastgoed
Kees de Jong
Key Accountmanager Vastgoed

Mijn naam is Kees de Jong. Ik ben Key Accountmanager en werk sinds 2013 bij MAIN Energie. Destijds heb ik voor MAIN Energie gekozen omdat er een duidelijke bedrijfsvisie is, waar ik achter sta. Dat houdt onder andere in dat er goed wordt gekeken naar de lange termijn. Onze klanten zoeken zekerheid en betrouwbaarheid. Dat kunnen wij bieden door samen met de klant te kijken naar waar de uitdagingen op energiegebied liggen en door goed te luisteren naar wat de klant belangrijk vindt. Dat sluit goed op elkaar aan. Onze nieuwe innovatieve diensten, zoals bijvoorbeeld energiemanagement, zijn daar een goed voorbeeld van.

Wat zijn de grootste uitdagingen van een Key Accountmanager bij MAIN Energie?

Energie is voor alle bedrijven belangrijk, maar is niet altijd top of mind bij elke ondernemer. Dat snap ik deels wanneer je als ondernemer de focus hebt op je corebusiness. Duurzaamheid, de energietransitie en steeds strengere wetgeving zorgen er daarentegen ervoor dat ik als Key Accountmanager echt iets kan betekenen voor mijn klanten en hen daarin volledig kan ontzorgen.

Met wie zou je wel eens een dag van functie willen ruilen bij MAIN Energie?

Het klinkt misschien flauw, maar eigenlijk met niemand. Ik ben het verlengstuk van onze organisatie richting de klant. Mijn functie is veelzijdig en interessant.

Wat wil je verder nog kwijt over werken bij MAIN Energie?

MAIN Energie is een fris en helder bedrijf dat heel klantgericht is, met een duidelijke blik op de toekomst.

Menu