Giulia Giambarveri
Medewerker Marktpartijen
Giulia Giambarveri
Medewerker Marktpartijen

Ik ben Giulia Giambarveri en werk sinds 2018 op de afdeling Marktpartijen. Wij zijn verantwoordelijk voor het contact met andere marktpartijen over het berichtenverkeer zoals aansluitgegevens, meetdata en onterechte leveringen. Maar ook ben ik met mijn collega’s verantwoordelijk voor het op orde houden van de kwaliteit van meetdata en aansluitgegevens zodat MAIN correcte nota’s kan opstellen.

Hoe ben je bij MAIN Energie terecht gekomen?

Ik kende MAIN al vanuit mijn vorige baan in de energiebranche en vond de filmpjes op het YouTube kanaal uitnodigend. Op een gegeven moment is MAIN Energie verhuisd en reisde ik elke dag langs het toenmalige pand in Diemen. Enige tijd later zocht ik een andere baan. Toen heb ik gesolliciteerd bij MAIN en werd ik al snel uitgenodigd door de recruiter voor een kennismakingsgesprek.

Wat is jouw sterkste én zwakste eigenschap?

Een van mijn sterke eigenschappen is dat ik heel perfectionistisch ben. Daardoor ben ik -naar mijn mening- heel geschikt om bij een B2B bedrijf te werken. Een mindere eigenschap is dat ik snel ben afgeleid. Daarom werk ik vaak met een headset op zodat ik mij beter kan concentreren.

Hoe vind je het contact met collega’s en jouw leidinggevende?

Wij hebben een hele transparante werkverhouding en goed onderling contact. Zo verdelen wij elke ochtend samen het werk en aan het eind van de dag hebben we het altijd af. Ook hebben we goed contact met andere afdelingen. Dat draagt bij aan een fijne werksfeer.

Waarom ben je er trots op om voor MAIN Energie te werken?

Wij onderscheiden ons in de branche omdat we áltijd voor kwaliteit en service gaan. Daardoor zijn onze klanten heel tevreden en blijven zij lang klant bij ons.

Menu