Geertjan Meur
Senior Credit Controller
Geertjan Meur
Senior Credit Controller

Mijn naam is Geertjan Meur. Sinds het najaar van 2018 ben ik werkzaam bij MAIN Energie als Debiteurenbeheerder voor onze zakelijke klanten. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Alkmaar en woon nu samen met mijn vriend in Bunschoten-Spakenburg. Hiervoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt bij een andere grote energiemaatschappij. De ervaringen die ik in de afgelopen twaalf jaar heb opgedaan in de diverse functies, allen op het snijvlak van Credit Management, Accountmanagement en Klantenservice, kan ik goed inzetten in mijn rol als Debiteurenbeheerder bij MAIN Energie. Kwaliteit, nauwkeurigheid, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Hoe ben je bij MAIN Energie terecht gekomen?

Ik ben gezien mijn flinke dosis ervaring binnen de Energiebranche, en specifiek gericht op Credit Management / Debiteurenbeheer, benaderd door de Corporate Recruiter van MAIN Energie, Björn Bogerd, voor deze aantrekkelijke functie, waarin ik mijn kennis en ervaring goed kan gebruiken en delen.

Wat maakt jouw huidige functie leuk en uitdagend?

De mogelijkheid om op een klantgerichte wijze te incasseren vind ik leuk en geeft mij energie. Door vriendelijk en open te communiceren met onze klanten zorg ik ervoor dat klanten graag bij ons terugkomen, en geen moeite hebben om ons te bellen als het om hun portemonnee gaat.

Daarnaast houd ik ook altijd oog voor het sociale aspect van de zaak. Wat is bijvoorbeeld het verhaal achter de debiteur en wat is zijn draagkracht. Wat mij aanspreekt is dat je in contact komt met veel mensen. Al deze mensen hebben hun eigen verhalen. Binnen MAIN Energie zijn er korte lijnen en er wordt adequaat samengewerkt. Ingewikkelde casussen zijn dan ook zeer snel opgelost.

Met wie zou je wel eens een dagje van functie willen ruilen bij MAIN Energie?

Ik zou wel eens een dagje met de Directeur Jeroen Tabor willen ruilen. Het lijkt leuk en leerzaam om te ervaren wat er op directieniveau gebeurt, en wat diverse beslissingen voor positieve en negatieve gevolgen kunnen hebben voor de organisatie. Daarnaast zit zijn bureaustoel volgens mij erg fijn, haha!

Wat wil je verder nog kwijt over werken bij MAIN Energie?

MAIN Energie is een organisatie die volop in ontwikkeling is, mede door de veranderingen in de energiemarkt. Er heerst een open cultuur en informele, fijne werksfeer. Het nemen eigen initiatieven en ideeën wordt zeer gewaardeerd. Alle deuren staan wagenwijd open en er is veel ruimte voor ontspanning, zo maak ik regelmatig met mijn collega’s een wandeling in het Diemerbos.

Menu