Dirk Tuithof
Energiespecialist regio Friesland
Dirk Tuithof
Energiespecialist regio Friesland

Ik ben Dirk Tuithof en sinds 2010 werkzaam als Energiespecialist bij MAIN Energie in de regio Friesland. Het leukste aan het werken bij MAIN Energie vind ik de vrijheid en de ruimte die je krijgt om je eigen werk in de delen. Op deze manier kan ik mijn een eigen netwerk opbouwen en heb ik inmiddels en een trouwe klantenkring.

Hoe ziet een gemiddelde werkweek er uit als Energiespecialist in Friesland?

Vier dagen per week deel ik mijn eigen agenda in met het bezoeken van klanten en prospects. Daarnaast ben ik één dag per week op ons kantoor in Almere voor teamoverleg, trainingen en contact met de binnendienst.

Wat zijn de grootste uitdagingen van jouw werk als Energiespecialist bij MAIN Energie?

Om mijn klanten correct te informeren over wet- en regelgeving en hoe zij meer grip en inzicht krijgen op hun energieverbruik.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Ik ben een echte fietsliefhebber. Racefiets, MTB of strandracen, het maakt mij niet uit. Fietsen gebruik ik ook om te netwerken en via verschillende evenementen die MAIN Energie organiseert kom ik regelmatig in contact met nieuwe (potentiële) klanten.

Waar ben je het meest trots op?

Dat we geen prijsvechter zijn, maar eerlijk en met verstand van zaken onze klanten helpen met het besparen van energie en hen kunnen informeren over de toenemende wet- en regelgeving.

Menu