Persoonlijk, transparant en in beweging

MAIN Energie is al sinds 2003 de energiepartner van de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht en krijgen klanten hun eigen energiespecialist die samen met hen de energiebehoeftes en wensen doorneemt. Wij onderscheiden ons door:

  • Onze persoonlijke benadering;
  • Transparante manier van zaken doen;
  • De ontwikkeling van innovatieve producten en diensten met en voor onze klanten.

Wij zijn daarin zeer flexibel, zowel richting onze klanten als naar onze medewerkers. Dit zorgt ervoor dat wij jaarlijks groeien in een continu veranderende energiemarkt. Bekijk onze vacatures om te zien hoe ook jij hier een bijdrage aan kunt gaan leveren! Iedereen draagt vanuit zijn of haar eigen specialisme bij aan de dienstverlening naar onze klanten, dus ook jij kan er voor zorgen dat zakelijk Nederland verder gaat met verduurzamen en bewust omgaat met energie.

Wij communiceren niet alleen transparant en open naar onze klanten, maar ook naar onze eigen medewerkers. Door kennis te delen en samen te werken ontwikkelen wij onze zelfontwikkelde innovaties. Dat zijn toekomstgerichte innovatieve producten én diensten die klanten inzicht en grip geven in hun energieverbruik. Doordat wij dit zelf ontwikkelen, kunnen wij hier snel en persoonlijk in schakelen en door de korte lijnen kunnen wij overal snel op inspelen.

Wij houden van eenvoud en transparantie, dus wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Dit maakt het werken bij en samenwerken met ons duidelijk.

Ons klantenbestand groeit en onze omzet stijgt jaarlijks. Dat hebben we te danken aan het aanpassingsvermogen van onze medewerkers. Wij spelen in op de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de energiebranche. Dat vraagt om  flexibiliteit van onze medewerkers. Daartegenover staat dat medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid hebben in hun functioneren en ontwikkeling.

Over MAIN Energie

MAIN Energie is een succesvol en gezond bedrijf met ongeveer 100 medewerkers, dat meer dan genoeg groei- en ontwikkelmogelijkheden biedt. De werksfeer is ontspannen en informeel.

Ons kantoor is ideaal te bereiken met de auto en ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Met een eigen parkeergelegenheid voor de deur en ov-haltes om de hoek maakt het niet uit waar je vandaan komt. Natuurlijk kun je ook altijd op de fiets komen, welke je kunt stallen bij ons kantoor.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze hechte groep collega’s op ons kantoor, neem dan een kijkje in ons actuele aanbod van vacatures en wie weet word jij er ook één van MAIN!

Sinds medio 2017 is MAIN Energie onderdeel van Audax Energía, een Spaanse beursgenoteerde energieleverancier met vestigingen in heel Europa.

Sales

Bij ons ben je meer dan alleen energieverkoper. Jij bouwt en onderhoudt duurzame relaties met klanten en weet daardoor als geen ander wat er speelt binnen hun bedrijf en binnen de betreffende branche. Door zowel offline als online in contact te komen met bedrijven en ondernemers in de regio, onderhoud je contact en kun je hen ontzorgen en adviseren op het gebied van energie. Als Accountmanager ben je dus een ware Energiespecialist!

De salesactiviteiten van jou als Accountmanager  richten zich niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen het eigen zakelijke netwerk. Jij bent actief in businessclubs, ondernemersverenigingen en in het plaatselijke verenigingsleven. Jij maakt dus persoonlijk kennis met klanten en bouwt een hechte, langdurige professionele relatie op. Word onderdeel van het fundament van MAIN Energie.

Menu