Over ons

Sinds 2003 zijn wij dé energieleverancier voor de zakelijke markt en leveren wij groene energie aan onze klanten. Wij onderscheiden ons door:

  • Onze persoonlijke benadering
  • Transparante manier van zaken doen
  • De ontwikkeling van innovatieve producten en diensten met en voor onze klanten.

Wij zijn daarin zeer flexibel, zowel richting onze klanten als naar onze medewerkers. Dit zorgt ervoor dat wij jaarlijks groeien in een continu veranderende energiemarkt.

Persoonlijk, transparant en in beweging: Dat zijn wij

Wij communiceren niet alleen transparant en open naar onze klanten, maar ook naar onze eigen medewerkers. Door kennis te delen en samen te werken ontwikkelen wij onze MAINovaties. Dat zijn toekomstgerichte innovatieve producten én diensten die klanten inzicht en grip geven in hun energieverbruik. Doordat wij dit zelf ontwikkelen, kunnen wij hier snel en persoonlijk in schakelen en door de korte lijnen kunnen wij overal snel op inspelen.

Wij houden van eenvoud en transparantie, dus wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Dit maakt het werken bij en samenwerken met ons duidelijk.

Ons klantenbestand groeit en onze omzet stijgt jaarlijks. Dat hebben we te danken aan het aanpassingsvermogen van onze medewerkers. Wij spelen in op de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de energiebranche. Dat vraagt flexibiliteit van onze medewerkers. Daartegenover staat dat medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid hebben in hun functioneren en ontwikkeling.

 

“Door de bereidheid van collega’s onderling kunnen wij veel regelen binnen een zeer korte tijd, hiermee verrassen wij onze accountmanagers en klanten.”

    Kevin Donker, sinds 2016 in dienst als Medewerker Klantteam.

 

Nicole foto balk 01

Sales

Bij ons ben je meer dan alleen energieverkoper. Jij bouwt en onderhoudt duurzame relaties met klanten en weet daardoor als geen ander wat er speelt binnen hun bedrijf en binnen de betreffende branche. Door zowel offline als online in contact te komen met bedrijven en ondernemers in de regio onderhoud je contact en kunnen je snel ondersteunen en adviseren op het gebied van energie.

De salesactiviteiten van jou als accountmanager richten zich niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen het eigen zakelijke netwerk. Jij bent actief in businessclubs, ondernemersverenigingen en in het plaatselijke verenigingsleven. Jij maakt dus persoonlijk kennis met klanten en bouwt een hechte, langdurige professionele relatie op. Wil jij onderdeel van het fundament van MAIN Energie zijn? Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden binnen ons salesteam.

 

“Je bent ondernemer in je eigen regio en hebt zelf de regie in handen. Dat maakt het werken bij MAIN Energie zo leuk!"

    Jaco Hendriksen, sinds 2012 in dienst als accountmanager in de regio Arnhem.

 

Je volgt het nieuws in de verschillende branches en weet dus wat er speelt op het gebied van energielevering voor jouw klanten. De continu veranderende wetgeving omtrent energie heeft voor jou geen geheimen en je bent goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Stabiele werkgever

MAIN Energie is een succesvol en gezond bedrijf met ongeveer 100 medewerkers dat meer dan genoeg groei- en ontwikkelmogelijkheden biedt. De werksfeer is ontspannen en informeel.

Ons kantoor in Diemen is ideaal te bereiken vanaf de A1 en ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. De bussen 66 en 328 van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA stoppen bij ons voor de deur, dus of je nu uit Leeuwarden, Nijmegen, Heerhugowaard, Maastricht, Doetinchem, Amsterdam of Utrecht komt, wij zijn altijd goed te bereiken! En natuurlijk kun je ook altijd op de fiets komen, welke je geheel overdekt kunt stallen achter ons kantoor. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze hechte groep collega's op ons kantoor in Diemen, neem dan een kijkje in ons actuele aanbod van vacatures en wie weet word jij er ook één van MAIN!

Al onze vacatures