Je werkt zelfstandig in een team

Binnen ons sales team hebben wij diverse uitdagingen vacant, welke hieronder te vinden zijn. Wil jij aan de slag gaan als Accountmanager binnen de zakelijke markt en het B2B-segment bedienen van energie advies en daarin van de vrijheid genieten als een ware 'ondernemer in loondienst' met een vast basissalaris? Dan is een baan als Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt écht een rol waarin jij jouw kwaliteiten kunt inzetten én een bijdrage kan leveren in het verduurzamen van de Nederlandse zakelijke markt.

Meer weten? Bel Björn (onze Corporate Recruiter in Diemen) gerust eens op via +31(0)6 - 34 94 13 87!

Sales vacatures

Key Accountmanager - Diemen

Junior Accountmanager Buitendienst Arnhem - Zevenaar, Elst, Arnhem

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Nijmegen - Nijmegen, Groesbeek, Doetinchem

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Haarlem - Sassenheim, Amstelveen, Haarlem

Accountmanager Buitendienst Aziatische Markt - Zuid / Oost Nederland

Accountmanager bij MAIN Energie

Als accountmanager heb je bij ons zelf de regie in handen. Je bent ‘eigen ondernemer’ in jouw regio en branche en je werkt één dag per week op kantoor samen met je collega’s, waarbij je klantcases behandelt, marktupdates ontvangt en trainingen krijgt op het gebied van energiekennis en verkooptechnieken. Dit maakt het werk niet alleen afwisselend, maar zorgt er ook voor dat je een band opbouwt met je collega accountmanagers en zaken kunt overleggen met elkaar.

Onze toegevoegde waarde

Onze aanpak is volledig gericht op de persoonlijke benadering van klanten. Je denkt mee en werkt samen met de klant, geeft persoonlijke aandacht en bent van toegevoegde waarde voor de klant. Bij ons ben je meer adviseur dan een ‘standaard’ verkoper, zaken doen met MAIN Energie is meer dan alleen energie geleverd krijgen. Klanten van MAIN Energie bevinden zich in diverse markten en branches. Zij hebben hun eigen behoeften en wensen op het gebied van energie. Met onze kennis en ervaring hebben wij diverse klantgroepen gespecificeerd en een eigen manier van zakendoen ontwikkeld.

Rob mossel quote afbeelding 01

Specialist per branche

Elke branche is anders en vraagt om specifieke kennis. Als accountmanager bij MAIN Energie ben je ‘specialist’ in een van de volgende segmenten:

  • Zakelijk, waaronder MKB, Industrie en Horeca
  • Agrarische markt
  • Aziatische markt
  • Collectieven & Multisites
  • Vastgoed

Dat wil zeggen dat jij weet wat er speelt binnen jouw specialisme en je weet waar je het over hebt. Door jouw specifieke kennis ken je de uitdagingen van de klant en kun je hier snel en transparant op inspelen.

Fotostream specialist per branche 01

Trainingen

Wij verwachten dat je affiniteit hebt van de energiemarkt en vraagstukken van de toekomst. Wij zorgen er voor dat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en na een inwerktraject de meest actuele kennis in jouw bezit hebt op het gebied van energie. Dit zorgt er voor dat je van toegevoegde waarde kunt bent de klant.

Collega accountmanagers

Paul hendriks
Paul Hendriks
Regio accountmanager Limburg
“Door echt aandacht aan mijn klanten te besteden bouw ik een relatie met ze op. Zo ken ik sommige klanten inmiddels al 5 jaar!”
Kees de jong
Kees de Jong
Key Accountmanager Vastgoed
"Gesprekken die ik met klanten heb gaan over meer dan alleen een kWh elektriciteit en een m3 gas. Natuurlijk hebben we het over de energiemarkt en duurzaamheid maar we hebben het ook vaak over voetbal, vakanties en andere alledaagse dingen."
William van der leeden
William van der Leeden
Regio accountmanager Noord-Holland
“Werken met mensen uit de regio die dezelfde taal, normen en waarden kennen. Dat zijn de sleutels voor succesvol zaken doen."

Key Accountmanager Vastgoed

40 uren per week
Sales
HBO
Diemen
Jij bent een netwerker pur sang en weet als geen ander wat er speelt op het gebied van duurzaamheid en de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Vanuit jouw netwerk kom je in gesprek met (potentiële) klanten van MAIN Energie en overtuig je hen van onze toegevoegde waarde voor het leveren van energie, want jij hebt de aantoonbare ervaring binnen de vastgoedbranche waar wij naar op zoek zijn! Je gebruikt jouw visie en ervaring om jouw kennis continu op een hoog niveau te houden en weet door...

Accountmanager Aziatische Markt (Zuid / Oost Nederland)

40 uren per week
Sales Aziatisch
MBO/HBO
's-Hertogenbosch
Voor de Aziatische (horeca)ondernemers word jij hét gezicht op het gebied van energiezaken als Accountmanager bij MAIN Energie. Vragen en probleemstukken los jij als geen ander op door de taal van de ondernemers te spreken en vanuit jouw kennis binnen de markt weet jij precies welke informatie en voorzieningen van toegevoegde waarde kunnen zijn. Binnen jouw eigen regio run je jouw eigen business door niet alleen nieuwe prospects te benaderen, maar ook door bestaande relaties te onderhouden en...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zeeland

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Middelburg
Zeeland, dé omgeving met meer water dan land, want waar je je ook begeeft; binnen een kwartier is er altijd water in de buurt. Elk Zeeuws eiland is met elkaar verbonden, en zo zijn ook bewoners en ondernemers met elkaar in verbinding. Hier ga jij als Accountmanager voor de zakelijke markt een bijdrage in leveren, want jij brengt ondernemers met elkaar in verbinding en laat mensen met elkaar in contact komen om zo succesvol zaken te kunnen doen! Wie zijn wij?Sinds 2003 zijn wij dé energielever...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Nijmegen

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Nijmegen
Binnen de regio Nijmegen weet jij vanuit jouw netwerk een business te onderhouden en ken jij de ondernemers uit de regio persoonlijk. Nieuwe prospects benaderen én jouw bestaande relaties bezoeken om hen te adviseren op het gebied van energie, dat is in één zin wat je zal gaan doen als Accountmanager Buitendienst. In jouw eigen regio word je verantwoordelijk voor het afsluiten van energiecontracten, maar dus ook voor het uitbrengen van advies op het gebied van besparingen en bezuinigingen, zo...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Haarlem

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Haarlem
Binnen de driehoek Haarlem – Sassenheim – Amstelveen word jij namens MAIN Energie hét  gezicht voor ondernemers op het gebied van energiezaken. Binnen deze regio run je jouw eigen business door niet alleen nieuwe prospects te benaderen, maar ook door bestaande relaties te onderhouden en uit te breiden. Via het door jou opgebouwde zakelijke netwerk weet jij ondernemers met elkaar te verbinden en richt je je op activiteiten binnen je netwerk. Wie zijn wij?Sinds 2003 zijn wij dé energieleveranci...

Junior Accountmanager Buitendienst Arnhem

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Arnhem
Om onze ambities in en rond Arnhem te kunnen realiseren en zakelijk verder te groeien, zijn wij op zoek naar jou; onze nieuwe Junior Accountmanager. Ben jij op zoek naar een uitdaging, ben je commercieel ingesteld en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan krijg je van ons een auto om op pad te gaan en stappen te zetten als accountmanager bij jou in de regio! Jij hebt vrij recent een commerciële opleiding afgerond (bijv. accountmanagement) en wil meters maken in de buitendienst. MAI...
Al onze vacatures Meer over MAIN Energie