Je werkt zelfstandig in een team

Binnen ons sales team hebben wij diverse uitdagingen vacant, welke hieronder te vinden zijn. Wil jij aan de slag gaan als Accountmanager binnen de zakelijke markt en het B2B-segment bedienen van energie advies en daarin van de vrijheid genieten als een ware 'ondernemer in loondienst' met een vast basissalaris? Dan is een baan als Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt écht een rol waarin jij jouw kwaliteiten kunt inzetten én een bijdrage kan leveren in het verduurzamen van de Nederlandse zakelijke markt.

Meer weten? Bel Björn (onze Corporate Recruiter in Diemen) gerust eens op via +31(0)6 - 34 94 13 87!

Sales vacatures

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Rotterdam - Moordrecht, Sliedrecht, Rotterdam

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Haarlem - Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen

Accountmanager Aziatische Markt Z/O Nederland - Nijmegen, Den Bosch

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zeeland - Vlissingen, Middelburg, Zierikzee, Goes

Accountmanager bij MAIN Energie

Als accountmanager heb je bij ons zelf de regie in handen. Je bent ‘eigen ondernemer’ in jouw regio en branche en je werkt één dag per week op kantoor samen met je collega’s, waarbij je klantcases behandelt, marktupdates ontvangt en trainingen krijgt op het gebied van energiekennis en verkooptechnieken. Dit maakt het werk niet alleen afwisselend, maar zorgt er ook voor dat je een band opbouwt met je collega accountmanagers en zaken kunt overleggen met elkaar.

Onze toegevoegde waarde

Onze aanpak is volledig gericht op de persoonlijke benadering van klanten. Je denkt mee en werkt samen met de klant, geeft persoonlijke aandacht en bent van toegevoegde waarde voor de klant. Bij ons ben je meer adviseur dan een ‘standaard’ verkoper, zaken doen met MAIN Energie is meer dan alleen energie geleverd krijgen. Klanten van MAIN Energie bevinden zich in diverse markten en branches. Zij hebben hun eigen behoeften en wensen op het gebied van energie. Met onze kennis en ervaring hebben wij diverse klantgroepen gespecificeerd en een eigen manier van zakendoen ontwikkeld.

Rob mossel quote afbeelding 01

Specialist per branche

Elke branche is anders en vraagt om specifieke kennis. Als accountmanager bij MAIN Energie ben je ‘specialist’ in een van de volgende segmenten:

  • Zakelijk, waaronder MKB, Industrie en Horeca
  • Agrarische markt
  • Aziatische markt
  • Collectieven & Multisites
  • Vastgoed

Dat wil zeggen dat jij weet wat er speelt binnen jouw specialisme en je weet waar je het over hebt. Door jouw specifieke kennis ken je de uitdagingen van de klant en kun je hier snel en transparant op inspelen.

Fotostream specialist per branche 01

Trainingen

Wij verwachten dat je affiniteit hebt van de energiemarkt en vraagstukken van de toekomst. Wij zorgen er voor dat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en na een inwerktraject de meest actuele kennis in jouw bezit hebt op het gebied van energie. Dit zorgt er voor dat je van toegevoegde waarde kunt bent de klant.

Collega accountmanagers

Paul hendriks
Paul Hendriks
Regio accountmanager Limburg
“Door echt aandacht aan mijn klanten te besteden bouw ik een relatie met ze op. Zo ken ik sommige klanten inmiddels al 5 jaar!”
Kees de jong
Kees de Jong
Key Accountmanager Vastgoed
"Gesprekken die ik met klanten heb gaan over meer dan alleen een kWh elektriciteit en een m3 gas. Natuurlijk hebben we het over de energiemarkt en duurzaamheid maar we hebben het ook vaak over voetbal, vakanties en andere alledaagse dingen."
William van der leeden
William van der Leeden
Regio accountmanager Noord-Holland
“Werken met mensen uit de regio die dezelfde taal, normen en waarden kennen. Dat zijn de sleutels voor succesvol zaken doen."

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Zeeland

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Middelburg
Zeeland, dé omgeving met meer water dan land, want waar je je ook begeeft, binnen een kwartier is er altijd water in de buurt. Elk Zeeuws eiland is met elkaar verbonden, en zo zijn ook bewoners en ondernemers met elkaar in verbinding. Jij draagt bij aan deze verbinding door advies te geven aan ondernemers binnen de gehele provincie. Van Terneuzen tot aan Bruinisse kan jij ondernemers voorzien van advies op het gebied van alle services en diensten die wij vanuit MAIN kunnen bieden.Vanuit de na...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Rotterdam

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Rotterdam
Het Rotterdamse havengebied en omliggende omgeving ken jij op je duimpje en binnen deze regio word jij dan ook hét gezicht voor ondernemers voor wat betreft energiezaken. Niet alleen op het gebied van kWh elektriciteit of m³ gas, maar ook op het gebied van complexbepalingen, laadpalen voor hybride en elektrische auto’s of besparende maatregelen met het oog op wet- en regelgeving. Jij bent als Accountmanager van alle markten thuis en bent dus, naast verkoper, ook met name adviseur op energiege...

Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt Haarlem

40 uren per week
Sales
MBO/HBO
Haarlem
In de omgeving van Haarlem word jij namens MAIN Energie hét gezicht voor ondernemers op energiegebied. Niet alleen op het gebied van kWh elektriciteit en m³ gas, maar ook betreffende alle andere services en dienstverleningen die wij vanuit MAIN kunnen faciliteren. Laadpalen, zonnepanelen, complexbepalingen, noem het maar op. Als Accountmanager ben je dus een échte adviseur en zeker niet alleen maar een verkoper!Zelfstandig én samen met onze Energie Specialisten weet jij als Accountmanager toe...

Accountmanager Aziatische Markt Z/O Nederland

40 uren per week
Sales Aziatisch
MBO/HBO
Den Bosch
Voor de Aziatische (horeca)ondernemers word jij hét gezicht op het gebied van energiezaken als Accountmanager bij MAIN Energie. Vragen en probleemstukken los jij als geen ander op door de taal van de ondernemers te spreken en vanuit jouw kennis binnen de markt weet jij precies welke informatie en voorzieningen van toegevoegde waarde kunnen zijn. Binnen jouw eigen regio run je jouw eigen business door niet alleen nieuwe prospects te benaderen, maar ook door bestaande relaties te onderhouden en...
Al onze vacatures Meer over MAIN Energie