Alle vacatures bij MAIN

Filter op:

MAIN Energie is sinds 2003 een succesvol en gezond bedrijf met ongeveer 100 medewerkers, gevestigd in Almere. Bij MAIN Energie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent om verder te groeien. Je kunt bij ons aan de slag als Medewerker Commerciële Binnendienst, Accountmanager B2B in de Sales Buitendienst, Marketeer, Software Developer of Debiteurenbeheerder bijvoorbeeld. Spreekt dit je aan? Kijk dan snel hieronder naar alle vacatures bij MAIN Energie! Laat direct jouw reactie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bij MAIN Energie hebben we met name kunnen groeien door de inzet van onze medewerkers, dus iedereen draagt daar op zijn of haar manier een steentje aan bij. Tussendoor is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning door bijvoorbeeld een potje tafeltennis of een wandeling met jouw toekomstige collega’s in de pauze. Bij MAIN krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en natuurlijk de leukste collega’s die je je maar wensen kan.

Zitten er geen (stage)vacatures tussen die aansluiten bij jouw wensen of ambities? Via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina kun je ook een open sollicitatie achterlaten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent, dus wanneer je ambities hebt om in onze Binnendienst, als Software Developer, Energiespecialist of als Accountmanager B2B bij jou in de regio aan de slag te gaan, laat dan gerust jouw gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen zodra zich daar een mogelijkheid voor voordoet.

Marketing

Sales

Open Sollicitatie

Menu