Accountmanager Buitendienst regio Den Haag

40 uur p/w – Sales – hbo – Den Haag

In en rond Den Haag ga jij jouw gehele zakelijke netwerk voorzien van energieadvies én weet jij ondernemers met elkaar te verbinden. Nieuwe prospects vaststellen, bestaande klanten en relaties onderhouden, complexbepalingen uitvoeren, advies uitbrengen op energiegebied, zomaar wat van jouw taken als Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt bij MAIN Energie.

Van ons krijg je alle tools die je nodig hebt en een auto om mee op pad te gaan. Zelfstandig, omdat je door ons inwerktraject alle ins en outs kent, of samen met een collega van Business Development voor extra technische diepgang. Zo weet jij onze toegevoegde waarde over te brengen aan ondernemend in en rond Den Haag. Vier dagen per week ga je op bezoek bij zowel nieuwe als bestaande klanten en weet jij hen te overtuigen van de producten en innovaties op het gebied van energie, waardoor onze klanten een aanzienlijke energiebesparing kunnen realiseren, duurzaam kunnen gaan ondernemen en voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Je krijg in de rol als Accountmanager alle vrijheid om je eigen week in te richten en vier dagen in de week je eigen afspraken te plannen en na te komen. Daarnaast kom je één dag per week naar ons kantoor in Almere voor een overleg met jouw Sales Manager, contact met de binnendienst en collega’s en voor het behandelen van klantcases.

Jouw taken als Accountmanager in de buitendienst

 • In de regio Den Haag treed je binnen de zakelijke markt op als adviseur op energiegebied. Je gaat onze klanten voorzien van advies op het gebied van energie en duurzaamheid en bent dus niet puur en alleen een verkoper.
 • Zowel nieuwe als bestaande klanten overtuig je om voor MAIN Energie te (blijven) kiezen als energiepartner en je weet hen te motiveren om aan de slag te gaan met duurzame energieoplossingen.
 • Zowel offline als online ben je actief om MAIN nóg meer zichtbaar wordt binnen de regio. Zo onderhoud en bouw je een uitgebreid netwerk op die je kan inzetten tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

MAIN Energie biedt een verantwoordelijke en afwisselende functie als accountmanager binnen een ambitieuze organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je ontvangt een basissalaris, aangevuld met een vaste onkostenvergoeding en kans op bonussen en incentives. Samen met je collega’s krijg je de kans om jouw talent verder te ontwikkelen en samen met MAIN te groeien

Als Accountmanager in de regio Den Haag ontvang je bij MAIN:

 • Een persoonlijk inwerktraject van ongeveer twee weken waarin wij je alle tips en tricks meegeven om als een echte energiespecialist onze klanten te bedienen;
 • Maandelijks een bruto basissalaris – afhankelijk van jouw reeds opgedane ervaring en netwerk – wat aangevuld wordt met een mogelijke bonus en een vaste onkostenvergoeding;
 • Vanaf de eerste werkdag een representatieve bedrijfsauto met tankpas, welke je ook privé kunt gebruiken, een mobiele telefoon, iPad met internetverbinding, laptop en op basis van een fulltime dienstverband: 24 vakantiedagen per jaar;
 • Een personeelskorting op je elektriciteit- en gasrekening;
 • Alle kansen en de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen, door van en met elkaar te leren tijdens de dagen op kantoor (1 dag per week) en door het volgen van trainingen en/of opleidingen.

Functievereisten

 • Je hebt al enkele jaren ervaring opgedaan als Accountmanager B2B (of Accountmanager Zakelijke Markt bijvoorbeeld). Hierdoor heb je een relevant en aantoonbaar netwerk opgebouwd in de omgeving van Den Haag;
 • Je kunt uitstekend omgaan met de vrijheid die je krijgt als Accountmanager, want wij verwachten een grote mate van zelfstandigheid vanuit MAIN. Je gaat aan de slag als een ‘ondernemer in loondienst’, maar bent ook in teamverband actief.
 • Vanuit jouw netwerk ga je adviseren en ondernemers met elkaar in verbinding brengen. Je hebt dus een duidelijke connectie met de regio waarin je gaat werken en kent Den Haag op je duimpje.

Solliciteren op onze vacature?

Kunnen klanten op jou rekenen en wil jij aan de slag als een ware ondernemer in jouw eigen regio? Reageer dan nu direct met jouw sollicitatie, want wij zijn op zoek naar jou! Reageer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen en geef aan welke kansen jij voor jezelf ziet en hoe je jouw netwerk verwacht in te kunnen gaan zetten tijdens het werken als Accountmanager. Wij reageren zo snel mogelijk na ontvangst van jouw sollicitatie en zal je binnen een werkweek laten weten of er een (digitale) kennismaking ingepland wordt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sanne Moese, HR Business Partner via recruitmen@mainenergie.nl.

Menu