Accountmanager buitendienst regio Amersfoort/Het Gooi

Sales – Amersfoort/Het Gooi– 40 uur p/w

In en rond Amersfoort en Het Gooi ga jij jouw gehele zakelijke netwerk voorzien van energieadvies én weet jij ondernemers met elkaar te verbinden. Nieuwe prospects vaststellen, bestaande klanten en relaties onderhouden, complexbepalingen uitvoeren, advies uitbrengen op energiegebied, zomaar wat van jouw taken als Accountmanager Buitendienst Zakelijke Markt bij MAIN Energie.

Van ons krijg je alle tools die je nodig hebt en een auto van de zaak om mee op pad te gaan. Zelfstandig, omdat je door ons inwerktraject alle ins en outs kent, of samen met een collega van Business Development voor extra technische diepgang. Zo weet jij onze toegevoegde waarde over te brengen aan ondernemend Nederland in de regio Amersfoort. Vier dagen per week ga je op bezoek bij zowel nieuwe als bestaande klanten en weet jij hen te overtuigen van de producten en innovaties op het gebied van energie, waardoor onze klanten een aanzienlijke energiebesparing kunnen realiseren, duurzaam kunnen gaan ondernemen en voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Je krijg in de rol als Accountmanager alle vrijheid om je eigen week in te richten en vier dagen in de week je eigen afspraken te plannen. Daarnaast kom je één dag per week naar ons kantoor in Almere voor overleg met jouw Sales Manager, contact met de binnendienst en collega’s, en voor het behandelen van klantcases.

Dit ga je doen

 • In de regio Amersfoort en Het Gooi treed je binnen de zakelijke markt op als adviseur op energiegebied. Je voorziet onze klanten van advies op het gebied van energie en duurzaamheid en bent dus niet puur en alleen een verkoper.
 • Zowel nieuwe als bestaande klanten overtuig je om voor MAIN Energie te (blijven) kiezen als energiepartner en je weet hen te motiveren om aan de slag te gaan met duurzame energieoplossingen.
 • Zowel offline als online zorg je dat MAIN nóg beter zichtbaar wordt binnen de regio. Je onderhoudt en bouwt je eigen netwerk.

Dit mag je van ons verwachten

MAIN Energie biedt een verantwoordelijke en afwisselende functie als accountmanager binnen een ambitieuze organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.

Verder:

 • Een bruto basis jaarsalaris tussen de 38k-52k – afhankelijk van je ervaring –aangevuld met een bonus en een vaste onkostenvergoeding;
 • Een persoonlijk inwerktraject van ongeveer twee weken waarin wij je alle tips en tricks meegeven om als een echte energiespecialist onze klanten te bedienen;
 • Personeelskorting op je energierekening (oude prijzen voor de stijgingen) en een premievrij pensioen;
 • Vanaf de eerste werkdag een mooie bedrijfsauto met tankpas, die je ook privé mag gebruiken, een mobiele telefoon, iPad met internetverbinding, laptop en op 24 vakantiedagen per jaar;
 • Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, door van en met elkaar te leren en door het volgen van trainingen en/of opleidingen.

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt al (enkele jaren) ervaring als Accountmanager B2B;
 • Het is mooi meegenomen als je een zakelijk netwerk hebt gebouwd in de omgeving Amersfoort of Het Gooi;
 • Je kan goed omgaan met de vrijheid die je krijgt bij MAIN. Je bent als het ware een “ondernemer in loondienst.

Solliciteren?

Accountmanager buitendienst worden bij MAIN? Stuur je CV t.a.v. Elisa Peperkamp, onze recruitment manager. Je krijgt binnen 24 uur reactie. Je kan ook even bellen naar 06 46 82 5959.

Menu